ajahaiahdah 0 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Witam, czy po 2-3 latach honor8 straci na płynności działania ze względu na androida? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
norocos 3 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Telefon jak to telefon, na pewno trochę zwolni, ale kto wie co będzie za 3 lata. Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Reset i śmiga jak nowy Cytuj Link to post Share on other sites
trojan116 5 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Telefon mam od października nie zauważyłem żadnej różnicy w działaniu miedzy poczatkiem użytkowania a teraz żadnej zacinki przez cały okres używania telefonu . Jednak biorąc pod uwage czas 2-3 lat może być różnie ale to raczej juz z winy braku aktualizacji lub optymalizacji to tego co telefon ma w sobie Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 czy po 2-3 latach honor8 straci na płynności działania ze względu na androida? Wróżkami nie jesteśmy, ale jeśli pamięć mnie nie myli to kiedyś producent zapewniał, że po 2 latach Honor 8 będzie działał tak szybko jak po wyjęciu z pudełka, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji w Internecie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts