royc3wicz 0 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Witam, jak w temacie. Dostałem ten telefon do ręki, kabelek wpiąłem do kompa i telefonu...... i pokazuje mi go jako pusty telefon, bez folderów, bez plików, bez niczego. I nie wiem jak np muzykę wrzucić na niego. Dodam że nie mam karty pamięci tylko chciałem tak jak w każdym innym telefonie wrzucić sobie pare piosenek i tapet na telefon.P.S. nie mam też żadnej płytki z softem do pc, a po podłączeniu nic nie zaskoczyło, żadnego komunikatu ani na tel ani na kompie. Cytuj Link to post Share on other sites
norocos 3 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Jeśli masz kod (wzór czy coś podobnego), to spróbuj podpiąć do komputera, a następnie odblokować telefon. (Poza tym tam mogą być jakieś opcje). U mnie "zawartość" telefonu pokazuje 5/7 sekund po jego odblokowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts