Throwaway25 2 Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Witam, niedługo będę miał trochę pieniędzy do wydania i chciałbym kupić sobie jakiś dobry wiatrak stojący, może z bajerami takimi jak nawilżanie powietrza albo regulacja temperatury. Szukałem trochę jakichś list, rankingów, ale nic zbyt ciekawego nie znalazłem. Moglibyście coś polecić? Z góry dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 dobry wiatrak stojący, 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dark_luke 5 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, niedługo będę miał trochę pieniędzy do wydania i chciałbym kupić sobie jakiś dobry wiatrak stojący, może z bajerami takimi jak nawilżanie powietrza albo regulacja temperatury. Szukałem trochę jakichś list, rankingów, ale nic zbyt ciekawego nie znalazłem. Moglibyście coś polecić? Z góry dzięki. A nie lepiej kupić już klimatyzator ? Edytowane 23 Czerwca 2017 przez dark_luke Cytuj Link to post Share on other sites
Throwaway25 2 Napisano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Kompletnie nie znam się na temacie - chciałbym po prostu, żeby dobrze wiało i miało jakieś przydatne funkcje poprawiające komfort przebywania w pokoju. Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 troche dołóż pieniedzy i kup klimatyzator przenośny Cytuj Link to post Share on other sites
Throwaway25 2 Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Moim zdaniem 400zł to już bardzo dużo i ogólnie to jest takie maksimum jeśli tyle jest konieczne. Swoją drogą, klimatory też tak wieją jak wiatraki? Poza tym tak średnio mam miejsce na klimatyzator, bo one chyba większe są. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez borowcy Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 (edytowane) tak sa wieksze.klimatyzator wieje zimnym wiatrak nie i klimatyzator odprowadza cieplo tam gdzie chcesz np za okno Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Moderator Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Nie ma sensu wydawać tyle na wiatrak. Jaka regulacja temperatury? Skąd on ma brać to zimne powietrze? Równie dobrze sprawdzi się tani model z marketu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts