Kamil9915 28 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Ostatnio zakupiłem Galaxy S7 i szukam dla niego ochrony, ze względu na ekran 2.5d ciężko jest znaleźć szkoło które zakrywałoby cały ekran. Posiada/Poleciłby mi ktoś może takie szkło, które zakrywa cały ekran i nie odklei się po tygodniu od krawędzi ekranu? Cytuj Link to post Share on other sites
spidster135 29 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Ja zamówiłem 2 dni temu jakieś szkła z allego po 12zł ("3d") i po 4zł (te nie są "3d", a płaskie) Nie sobie, a dziewczynie, ale brałem jej już takie za 100zł i również nie było to nic ciekawego. Różnie z tym bywa, a w dodatku bardzo ciężko znaleźć takie żeby miało dziurkę na przedni aparat i jednocześnie było bezbarwne. Stwierdziłem że lepiej wziąć 3 takie szkła i naklejać jak się psuje niż jedno "lepsze" Chociaż też Ci nie gwarantuję że ona nic z tym nie odwaliła że pękło tamto za 100 ;p Na pewno ani razu nie upuściła ani nic. Edytowane 18 Czerwca 2017 przez spidster135 Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Jeśli na aukcji napisane jest, że szkło jest 3d czy 2,5d to w cale nie znaczy, że jest ono zagięte na bokach, świadczy to o tym, że jest ono węższe tak aby leżało tylko na płaskiej tafli wyświetlacza. Tak jak pisze kolega wyżej, też jestem zdania, że nie ma sensu inwestować dużo pieniędzy w szkła, zwykle takie za 20-30zł, spełnia swoją rolę. A gdy pęknie nie szkoda wymienić na nowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamil9915 28 Napisano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Zamówiłem taką folię od samsunga: http://www.zadowolenie.pl/telefony-i-smartfony/akcesoria/folie-ochronne/samsung-folia-ochronna-galaxy-s7-transparent-1 Miała 8 dobrych opinii na ceneo, więc zobaczymy jak przyjdzie https://www.ceneo.pl/45403488#tab=reviews Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts