patoo 2 Napisano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Witam,Planuje kupno kamerki sportowej. Bardzo dawno nie śledziłem tematów związanych z tymi kamerkami. Poprzednio używałem jakiejś chińskiej za około 400 która całkiem dawała radę. Na chwile obecną planuje zakup kamery GoPro Hero 5 Black. Czytałem o niej i przekonała mnie jakością oraz możliwościami (można nurkować do około 10m bez obudowy, jakość zdjęć itd). Jednak nigdy nie miałem kamerki od SONY. Jakie są wasze opnie na ten temat? Lub czy wartko ją zastąpić inną? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Grzech0 2 Napisano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Sony posiada optyczną stabilizację obrazu, co jest na plus, a jakość obrazu jest podobna. Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Sony posiada optyczną stabilizację obrazu, co jest na plus, a jakość obrazu jest podobna. Go pro hero 5 też ma,nie wprowadzaj w błąd ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts