MostLikelyRacist 1 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Cześć, mam problem z tearingiem w grach. V-Sync nie pomaga, okno bez ramki tylko trochę. Sytuacji nie ma gdy nagrywam grę np. OBSem, więc nagrałem to telefonem (zgaduję, że to oznacza, że to wina monitora) https://www.youtube.com/watch?v=bF4VfVYwzFk Co na to poradzić? Zmiana kabla może poradzić? Jeżeli tak, to na jaki? Karta graficzna: Palit GTX 1060 6GB JetStream Monitor: LG 22MP58VQ-P Dodam jeszcze, że nie wiem jak to konkretnie się nazywa, więc napisałem po prostu Tearing. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Dodam jeszcze, że nie wiem jak to konkretnie się nazywa, więc napisałem po prostu Tearing. Tak to się nazywa.Otwórz panel sterowania nvidii i w zarządzaniu ustawieniami 3D ustaw synchronizację pionową na "włącz".Zobacz czy to pomoże. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Może pomoże. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MostLikelyRacist 1 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) ustawiłem to adapcyjne i niby jest ok, dzięki Po włączeniu tego mam problem z filmami na YouTube. Pojawia mi się wtedy właśnie w filmach 60 fps, mimo że w grze jest wszystko okej Edytowane 5 Czerwca 2017 przez MostLikelyRacist Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ustaw szybki zamiast adapacyjny .Jest lepiej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts