AndreoKomp 145 Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witam Potrzebuje jakiegoś urządzenia z fizycznymi przyciskami do sterowania smartfonem, a konkretnie aplikacją do odtwarzania muzyki (poprzedni/następny utwór, przesuwanie do przodu/tyłu, Play/Pause, itp.). Urządzenia chce używać w samochodzie, żeby podczas jazdy nie musieć gapić się w smartfona i wyciągać do niego ręki (trudno trafić w przyciski na dziurach), żeby sterować muzyką. Mi póki co udało się znaleźć takie urządzenia: https://www.wasserman.eu/pl/p/Pilot-BLUETOOTH-BLOW-74-201-do-smartfona-na-kierownice/6093 https://www.wasserman.eu/pl/p/Blow-Joystic-Bluetootch.-Pilot-do-smartfona/6223 Bardzo mile widziane opinie osób, które z takich urządzeń korzystały i mogą wypowiedzieć się na ich temat z praktycznego punktu widzenia. PozdrawiamAndrew Cytuj Link to post Share on other sites
Komandos31 25 Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Przyznam że nie wiedziałem o takim pilocie sam się zainteresował bardziej ten 1 się spodobał Podłączam telefon jackiem w samochodzie taki pilot by się bardzo przydał, ciekawe czy jak telefon jest zablokowany to działa pilot Cytuj Link to post Share on other sites
AndreoKomp 145 Napisano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Ja już od jakiegoś czasu rozglądam się za takim urządzeniem zaprojektowanym specjalnie do użytku w samochodzie. Mi również bardziej pasuje ten pierwszy model, ale brakuje mi na nim osobnych przycisków do przesuwania utworu. Głośność z kolei jest mi niepotrzebna, ale nie wiem czy dałoby się zmienić funkcję tych przycisków na przesuwanie utworu. Wydaje mi się, że po zablokowaniu ekranu smartfona pilot będzie działał nadal. Gdyby tak nie było, urządzenia tego typu nie miały by większego sensu. Po co urządzenie do sterowania smartfonem jak żeby działało trzeba podejść do smartfona i go ręcznie odblokować. Gdybyś się zdecydował na zakup któregoś z urządzeń, daj znać czy można ręcznie programować przyciski Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts