Mowca- 0 Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Witam Jaki polecaćie rom dla tego dziadka? Zastanawiam sie nad Cyanogenmod v13 albo Archidroid tylko nie wiem jaka wersja. Kernel będzie boeffla. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Spróbuj sobie linage os - czysty bez zbędnych pierdół, nie wiem tylko czy znajdziesz odpowiedniego kernela pod andka 7.1.2 Cytuj Link to post Share on other sites
Mowca- 0 Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Dzięki za propozycje ale zostanę przy którymś z tych co wymieniłem. Dlatego chętnie poznam opinie osób które miały z tymi romami do czynienia. Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 cm to tak naprawde linage os teraz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts