Magellan 13 Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Znalazłem na strychu starą kierownice Dokładnie taką: http://www.nokaut.pl/kierownice-do-gier ... vario.html Pomyślałem że se pogram w Grida ale... Instaluje sterowniki, włączam kierownice i nic... Tylko raz wyskoczyło wykrywanie jakiegoś sprzętu ale potem nic Obawiam sie że to wina sterowników pod Xp tylko Czy da rade pograć na tym kompie w Grida czy musze inną kiere kupić?? Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Instalowałeś w trybie zgodności z Xp? Cytuj Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ok zainstalowałem w trybie zgodności i działa w Ustawieniach, moge ją kalibrować itp. Ale w Gridzie nie działa Chce ustawić aby skręt w lewo to był skręt w lewo a nic sie nie dzieje To jest wina gry? Dzis nie mam jak spróbować na innej wyścigówce ale jutro będe miał shifta to zobacze czy też są takie problemy Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Powiem Ci że nie wiem czy to wina gry, jednak sterownik sam w sobie działa. Przetestuj na innym tytule np DIRT 2, polecam gorąco. Wydaje mi się że najpierw musisz ja skalibrować w dołączonym oprogramowaniu, czy w panelu sterowania, dopiero później w ustawieniach samej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts