QbaGaming 0 Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Siema. Podczas rozmowy strasznie szumi mi mirko. Kompa mam nowego ale słuchawki za ok.30zł. Moje pytanie jest takie: Co jest przyczyną szumienia? Mikro czy komp? Cytuj Link to post Share on other sites
Jerry220476 101 Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Siema może tak na początku powiesz coś wiecej jaki to sprzęt przez które wejście podlaczasz z tyłu czy z przodu ? Cytuj Link to post Share on other sites
QbaGaming 0 Napisano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 (edytowane) Siema może tak na początku powiesz coś wiecej jaki to sprzęt przez które wejście podlaczasz z tyłu czy z przodu ? windows 7, gtx 950, karta dzwiekowa NVIDIA, i7, mam podlaczone do tylniego wejscia Edytowane 27 Maja 2017 przez QbaGaming Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Karta graficzna akurat nam do szczęścia nie potrzebna. Płyta główna, zasilacz i słuchawki - to jest nam potrzebne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Nie jesteśmy wróżkami. Podepnij headset do innego komputera i spadź. Potem podepnij inny mikrofon i też sprawdź. Ja też mam nowego kompa i mi karta muzyczna szumi. Mikrofon masz beznadziejnym więc też nie ma co oczekiwać. Sprawdź w sterownikach audio czy nie masz jakichś opcji do redukcji szumów. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts