wojtask1111 27 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Witam Szukam opinii o dostawcach internetu i tv we Wrocławiu teren psie pole ul litewska/żmudzka. Z tego co mi wiadomo znajduje się tam UPC NETIA ORANGE MOICO więc wybór spory.a teraz to co potrzebuje około 100 kanałówinternet szybciej lepiejchcę się zamknąć w cenie 120 zł za miesiącw tym momencie mieszkam w mniejszym mieście i mam 70 kanałów i internet ze stałą mocą 50/50 płace około 100 zł szukam czegoś podobnego z dobrym internetem oraz uploadem( bardzo dużo wysyłam yt, i serwery firmowe)i z jakiej firmy wybraćjak przeglądałem opinie to moico same awarie co chwilenetia problemy z obsługą i jedno pisze a działa znacznie gorzejupc niby chwalą ale 10mb/s to nie za mało? orange tu już nic nie wiempomoże ktoś? może jest ktoś z Wrocławia i powie jak to jest na prawdę.Pozdrawiam Wojtek Cytuj Link to post Share on other sites
Lunee 2 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Sprawdź sobie ofertę firmy Korbank mam od roku i nie narzekam. Najtańsza opcja za pakiet to 39zł (Internet 100/50 + 124 kanały) Cytuj Link to post Share on other sites
wojtask1111 27 Napisano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Nie ma ich na tym terenie ceny są ciekawe nie ukrywam Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Jak duzo upload to moico ma symetryczne lacze jesli jestes w zasiegu swiatlowodu A w necie przewaznie sa zle opinie Edytowane 28 Maja 2017 przez xGatki Cytuj Link to post Share on other sites
wojtask1111 27 Napisano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Niby ma być tak moico Ale ciężko o jakie kolwiek dobre opinie na ich temat... Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Rock z Jutubow ma i chyba nie narzeka Cytuj Link to post Share on other sites
robercik77 0 Napisano 9 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Ja używam , łącze jest megastabilne i szybkie, rzekłbym responsywne. Sobótka pod Wrocławiem. Warto przetestować, na pewno się nie zawiedziesz. Edytowane 25 Lutego 2019 przez adivxv Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiekopole 1 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Wszystkie pozytywne komentarze o airmax są kupione, wystarczy o nich poczytać w internecie,.internet nie działa, po kilku filmach ograniczony transfer i praktycznie nie da sie nic ściagnąc, infolinia to kpina zatrudnia chamów na niczym sie nie znają nie pomocni, rozlaczaja telefon. portal24.pl - to portal właściciela Czachora i podobno portal-konsumenta.pl też, sam o sobie pisze opinie i swoim nie działajacym internecie - totalne samozaoranie, chcecie mieć problem to bieżcie. Jeszcze podobno dłużnikiem jest wszędzie - nie płaci i sam naciaga. Cytuj Link to post Share on other sites
Michał7515 0 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Ja mam moico od dłuższego czasu i nie mam zastrzeżeń, działa bez zarzutu Cytuj Link to post Share on other sites
Arnold 925 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Autorze tematu, sprawdź u siebie tego operatora. https://www.inea.pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts