Ekterion 0 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 § Budżet: 125-250 zł mniej=lepiej, chyba że naprawdę warto dołożyć. § Jakiej myszki obecnie używasz: Roccat Kone + § Jaką masz obecnie podkładkę: brak § Z jakich wartości DPI korzystasz: 800-1600 § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: nie sprawdzalem § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): lol sporadycznie mass efect, risen, itp, § Ile przycisków używasz w myszce:lpm, rpm, klawisz rolki i rolkę § Chwyt: palmo-claw, czasem czysty claw § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: potrzebuję bezprzewodowej do pc i laptopa § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Zobacz Hama urage unleashed ... w tej cenie to dobra mycha,. Cytuj Link to post Share on other sites
Ekterion 0 Napisano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Zobacz Hama urage unleashed ... w tej cenie to dobra mycha,. Budżet jest wyższy, a i mysz którą poleciłeś ma beznadziejne opinie na wszelakich recenzjach, tylko w opisach występuje chwalony sensor. Sama mysz nie wygląda na nadającą się do chwytu palmo-claw, a czasem claw, może do palma się nadaje, ale to nie mój chwyt. Halo, jest tu kto? -Proszę o doradzenie czegoś, chciałbym zamówić sprzęt. Słowem wyjaśnienia mój chwyt- palo-claw grip to połączenie lekkiego palma z clawem- śródręcze, podstawa kciuka dotyka grzbietu myszki, palec serdeczny jest w całości oparty o bok grzbietu myszki, mały palec w powietrzu-nie dotyka myszki, palec środkowy, wskazujący i kciuk układa się delikatnie w szpony (dolna część tych palców nie dotyka myszki) Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 (edytowane) W takim razie kupuj Logitech G403 wireles... do palma idealna. Przykro mi ale rynek myszy gamingowych bezprzewodowych jest bardzo ubogi, wątpię żebyś coś znalazł w swoim przedziale. Ewentualnie jest jeszcze G602 która jest również ciekawą Palmową mychą z dobrym sensorem. Edytowane 23 Maja 2017 przez kebab84 Cytuj Link to post Share on other sites
Ekterion 0 Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Tylko że mój uchwyt to nie palm grip... Logitech g403 jest daleko poza moim zasięgiem- 400 zł za myszkę, no bez przesady. Zastanawiam się nad Logitech G602, lub 700s, są jacyś następcy tych myszek, albo alternatywa w podobnej cenie- 200 zł? Cały czas na uwadze jeszcze mam A4tech R30, ale nie wiem jak tam z wykonaniem tego sprzętu, bo sama marka raczej nie jest wyższej półki Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 (edytowane) A4tech to trochę niedoceniana marka. Mają dobry produkt A90 i kilka innych, rozwijają też swoje technologie. Jednak brakuje im uderzenia w segment premium jak kiedyś X748k z Avago 3060/3080... świetne myszy robili. R30 to generalnie dobra mysz, ale ma problemy z akumulatorem ponoć szybko się zużywa a wymienić nie można. G602 to w tej stawce lider i bezapelacyjnie w tej cenie najlepszy wybór. Zastanów się czy jednak możesz mieć mysz na kablu ponieważ jest tańsza i lepsza w tych samych pieniądzach. Edytowane 25 Maja 2017 przez kebab84 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts