Rother111 0 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Witam. Ogólnie nie gra mi się źle przyzwyczaiłem się do 30fps ale gdy jeżdżę po mieście to fps spadają mi do 20 albo i mniej. Mam pytanie czy to jest normalne czy jednak coś z moją konsolą jest nie tak? Dodam że usunąłem z niej większość gier oraz zrobiłem odbudowę bazy danych. Cytuj Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 No to jest właśnie granie na konsoli... Już nawet jakby było te stałe 30 klatek byłoby fajnie, a tak jest jak jest, więc tylko pecet daje komfort na odpowiednim poziomie. Jak widziałem Project Cars w deszczu na ps4/xbox to aż żal było męczyć oczy Cytuj Link to post Share on other sites
soundvibez 84 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Raczej normalne, chociaż ja u siebie nie widziałem aż tak drastycznych spadków fps...Może nie jestem aż tak wyczulony. A do @marek8967 to popatrz na Driveclub w deszczu/sniegu i naciesz oczy Cytuj Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Raczej normalne, chociaż ja u siebie nie widziałem aż tak drastycznych spadków fps...Może nie jestem aż tak wyczulony. A do @marek8967 to popatrz na Driveclub w deszczu/sniegu i naciesz oczy Dokładnie DRIVECLUB daję radę!! ale na ps4 jest masa gier która laguje okrutnie, ostatnio największym kozakiem w temacie u mnie jest alienation gdzie bez kitu da się zejść poniżej 10fps. Mad max też lubi srogo przylagować, i wiele wiele innych Cytuj Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 No dla mnie to jest chore, zamiast zrobić gorszą grafe i zapewnić minimum 30 fps to na siłę chcą dorównać pc. Z drugiej strony więjszości i tak to nie przeszkadza, ważne ze coś się rusza i jest kolorowo Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Gta z tego co wiem trzyma ładnie framerate Zobacz czy nie masz przypadkiem włączonych Ulepszaczy w tv tj. Motionplus itp. W razie możliwości włącz w tv tryb gry/pc Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 2 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Dokładnie DRIVECLUB daję radę!! Właśnie z taką nadzieją kilka dni temu kupiłem Driveclub ( zakupiłem slim dla exów ). Proponuję zagrać w Forze Horizon 3 na ultra w 2K. Driveclub graficznie to dla mnie przeciętniak. Całe szczęście, że gameplay'owo daje radę i naprawdę fajnie się w to gra W GTAV grałem na X360 i XOne i na tych konsolach nie było problemu z framerate. Może faktycznie kolega jest za bardzo wyczulony Z reguły 30fps jakoś lepiej wygląda na konsoli niż na PC. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts