pongo 1 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Szukam darmowego programu w którym połączę zdjęcia w film. Może któryś z darmowych programów do obróbki wideo obsługuje 4k? Mój Windows Movie Maker robi z tych zdjęć film (wrzucam je jako zdjecia z bardzo krótkim czasem wyświetlania) lecz tylko HD. Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 (edytowane) Hitfilm Express, Davinci Resolve ewentualnie Blender. Dwa pierwsze to darmowe wersje (oczywiście bez znaków wodnych czy ograniczeń co do długości) komercyjnych produktów i nie wiem czy pozwolą na 4K, co najwyżej na FHD. Spróbuj. A Blender jest całkowicie darmowy więc tu nie powinno być ograniczeń ale trzeba najpierw nauczyć sie interfejsu Edytowane 11 Maja 2017 przez doman18 Cytuj Link to post Share on other sites
pongo 1 Napisano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Poczytałem trochę i zdaje się że te polecane programy nie obsługują 4K. Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Co do dwóch pierwszych nie mam pewności bo robiłem w nich tylko FHD - nie potrzebowałem więcej. Ale Blender na 99,9% ma taką możliwość. Cytuj Link to post Share on other sites
pongo 1 Napisano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Ten Blender jest niesamowity. To program z innej bajki niż soft do edycji wideo. Dziękuję za info na jego temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts