kacperq 2048 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Cześć. Włączyłem przed chwilą komputer, działał jakieś dwie minuty i się wyłączył. Od tego momentu nie mogę go odpalić, a wiatraczki w karcie graficznej się nie kręcą, tak jakby w ogóle się nie odpalała. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? PC z sygnatury.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edit: karta jednak się kręci, gdzieś indziej musi być problemWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
baca130 0 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Najszybciej to zanieść do serwisu na sprawdzenie, bo to może być wiele możliwości awarii. Zasilacz, płyta główna mogła popsuć się. Edit: nie doczytałem końcówki. W takim razie też procesor czy krata graficzna mogła się spalić. Edytowane 7 Maja 2017 przez baca130 Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Udało mi się odpalić kompa, po właczeniu z 4-5 razy sam się wyłączył i włączył, za 5 się odpalił. Póki co jest ok jak chodzi, nie chcę go wyłączać bo wiem że może być różnie i może już nie wstać. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?Karta smiga, procek tez, nic się nie spaliło - otwarłem budę i wszystko dokładnie sprawdziłem Cytuj Link to post Share on other sites
adek24 22 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Takie przypadkowe wyłączenia mogą być spowodowane przez zasilacz (sam to przerobiłem). Więc albo możesz odpalić jakiś test na cpu+gpu - co może być ryzykowne albo oddać komuś do sprawdzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts