Magellan 13 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Siemka, mam problem z przejściem jednej misji w CoD`zie. Na tym filmiku w ok 4:58min wybucha samochód i w 5 min. robi sie ciemno ale po pewnym czasie sie rozjaśnia, lecz u mnie nie. Widać tylko cel i ile mam naboi itp. nic więcej W czym może tkwić problem??? Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 steam -> gry -> biblioteka gier -> PPM wlasciwosci -> pliki lokalne -> sprawdz spojnosc plikow gry. w przypadku bledow trybu multiplayer pomaga. czy po rozpoczeciu misji od poczatku tez tak sie dzieje? pozdrawiam Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 To normalne w tej grze. Tez pare razy tak mialem, ze po dojsciu do pewnego momentu akcja sie zatrzymywala i nic nie dalo sie zrobic. Trzeba bylo restartowac cala misje. Ostatni patch sporo ponoc popsul, wiec moze i te misje tez. Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Ok problem rozwiązany wystarczyło rozpocząć misje na poziomie trudnym Jak narazie dalszych problemów brak Link to post Share on other sites
Recommended Posts