Dyzman 0 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam. Poszukuję nowych słuchawek, najbardziej kuszą mnie modele bezprzewodowe ale nie wybrałem wariantu wireless definitywnie. Do wydania mam 400zł, będą służyły do użytku domowego, gier, seriali, filmów oraz muzyki - rock oraz rap w głównej mierze. Noszę okulary więc liczyłbym na jakąś konkretną wygodę jeśli o to chodzi. Najchętniej zadowoliłbym się modelem bezprzewodowym z powodu braku kabla czyli wygody http://forum.itpc.net.pl/public/style_emoticons/default/tongue.png Jednakże zastanawiałem się czy z faktu tej bezprzewodwości generowany dźwięk nie straci mocno na jakości względem modelu na kablu za tą samą cenę. Słuchawek będę użytkował z kartą zintegrowaną. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jak bezprzewodówki mogą być urzywane z kartą dźwiękowa? Skoro przyjmują sygnał cyfrowy a karta wypluwa analog. I tak słuchawki na kablu zagrają lepiej ale nie zawsze drogie słuchawki bezprzewodowe mogą mieć lepszy układ audio niż integra do której podlaczycsz kablowe Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Poszukuję nowych słuchawek, najbardziej kuszą mnie modele bezprzewodowe ale nie wybrałem wariantu wireless definitywnie. Do wydania mam 400zł, będą służyły do użytku domowego, gier, seriali, filmów oraz muzyki - rock oraz rap w głównej mierze. Kup byle co z zamkniętą konstrukcją. Noszę okulary więc liczyłbym na jakąś konkretną wygodę jeśli o to chodzi. Kup byle co z zamkniętą konstrukcją, pasujące Ci wygodą. Najchętniej zadowoliłbym się modelem bezprzewodowym z powodu braku kabla czyli wygody J.W. Jednakże zastanawiałem się czy z faktu tej bezprzewodwości generowany dźwięk nie straci mocno na jakości względem modelu na kablu za tą samą cenę. Straci. Słuchawek będę użytkował z kartą zintegrowaną. Kup byle co z zamkniętą konstrukcją z polecanej listy, do której link jest w tematach przyklejonych. @@bleck55, dej spokój i przestań zawracać Wisłę kijem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts