SpiderFYM 3 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Cześć, Poszukuje karty dźwiękowej na USB. Główne wykorzystanie to nagrywanie dźwięku z mikrofonu. Budżet to ~240zł Zastanawiam się nad: - Audiotrak Maya U5 - Creative SoundBlaster X-FI - Asus Xonar U5 Pojawiłsię jeszcze pmysłzakupu czegoś takiego jak Bloody G480, któy byłtestowany na kanale ZiemniakTV i dawałradę. Co byście polecili? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Kup microfon na USB Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
SpiderFYM 3 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Kup microfon na USB Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Dziękuje za odpwoiedź, pytałem jednak o coś zupełnie innego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Sprawdzi się lepiej ale jak uważasz Jak chcesz mieć dobrą jakość to interfejs i microfon na xlr a tańsza alternatywa to pojemnik na USB coś pokroju bechringer c1u Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts