Crazy36 1 Napisano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam wszystkich która z tych myszek będzie lepsza do overwatcha cs:go. Cytuj Link to post Share on other sites
133699 394 Napisano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Obie są świetne, choć 700 jest robiona na siłe. Deathadder to znana seria wśród FPSowców, świetnie wyważona na świetnym sensorze. Ja bym celował w Razera, choć może nie Elite, a zwykłą Chroma. Cytuj Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 z daleka od razera, jakość kabli w ich sprzęcie jest żenująco niska, zresztą tak samo nisko oceniam plastiki. Sam korzystam z rivala stealseries i poza gumkami po bokach prezentuje sie znacznie lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
133699 394 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 z daleka od razera, jakość kabli w ich sprzęcie jest żenująco niska, Słucham, zabawne że ja od lat używam kabli z uszkodzonych Deathadderów w dosłownie wszystkim i jeszcze nigdy żaden kabel mi się nie uszkodził Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Razer odradzam ze względu na awaryjność, a Rival super mycha tylko te boczki gumowe jeśli komuś ręka sporo się poci to po chwili ich nie będzie miał ale mimo wszystko z tych obu wybrałbym zdecydowanie Rival bo z razerem miałem takie cyrki że szkoda wspominać. Cytuj Link to post Share on other sites
svanN 4 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 a czy czasami w rival nie naprawił tych gumek? ? Cytuj Link to post Share on other sites
Zoomek 0 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 DeathAdder to bardzo wygodna myszka mam jej starszą wersje Chroma chwalę Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Jak masz budżet to bierz Logitech G403 wired, lepsza od obydwu! Ew. Z tych dwóch to Razer... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts