bendzik12 0 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam planuje przeprowadzkę do Warszawy i chciałbym podpisać umowę z jakimś operatorem na ip7 Lte on limit (Orange,Play,T-mobile) ponieważ zależy mi na dostępie do internetu cały czas. Właściwie to mam zamiar korzystać poza mieszkaniem z lte w telefonie a w domu zaś udostępniać internet mobilny z tele na laptop.Korzystał ktoś możne z was z tego typu odbioru internetu ? Jeśli tak to chciałbym się dowiedzieć jak to będzie działać w praktyce i czy wszystko będzie chodzić płynie np.strony www, filmy, yt od czasu do czasu multi w grach ,bo na tym głownie mi zależy .Jest to dobra alternatywa czy lepiej opłacalny jest zakup tele pod kartę i ewentualny zakup pakiety GB a w domu podpisanie umowy na internet po kablu. Cytuj Link to post Share on other sites
kenigis 24 Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Nie wiem jak w iphone, ale w moim sony przenośny hotspot drenował baterię jak szalony, więc to pierwsza wada takiego rozwiązania na stałe. Do tego dość mocno się wtedy grzał Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Up Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Nie polecam kupna pakietu Internetu i podłączenie pod tego komputera. Kilka godzin przeglądania Internetu i po pakiecie. Jak już się na to uprzesz to zobacz ofertę a2mobile. Za 9,90/31 dni masz niewyczerpalny Internet a2mobile Haczyk jest taki 0-5 GB - brak ograniczeń; 5-10 GB - prędkość max. 3 Mb/s 10-15 GB - prędkość max. 1 Mb/s powyżej 15 GB - prędkość max. 512 kb/s Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 A gdybym pozostał przy samym LTE i korzystanie tylko na fonie to co lepiej wybrać z oferty operatów z iphone 7 czy jednak zakup tele na allegro i ewentualnie doładowanie pakietów (opcja na kartę). Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 co lepiej wybrać z oferty operatów z iphone 7 To zależy za ile sprzedadzą telefon i ile miesięcznie będziesz płacił. Jeśli na kartę to uwzględnij takich operatorów a2mobile Mobile Vikings Virgin Mobile njumobile Cytuj Link to post Share on other sites
bendzik12 0 Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Po przejrzeniu ofert(orange,play,t-mobile) z ip7 wychodzi najkorzystniej pod względem opłat wychodzi w T-mobile ale nie wiem jak działają usługi.Obecnie posiadam play na kartę i ogólnie jestem niezadowolony z LTE działa tragicznie tutaj i czasami są problemy z pakietami(kasa z konta zostanie zabrana zaś pakiet nie będzie włączony wielokrotnie zostawało to zgłaszane lecz obsługa klienta jest tragiczna).Ktoś może korzystał z T-m bo akurat tej sieci nigdy nie testowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Obecnie posiadam play na kartę i ogólnie jestem niezadowolony z LTE Mieszkasz na wsi/w mieście? Ktoś może korzystał z T-m bo akurat tej sieci nigdy nie testowałem. Pytaj ludzi, którzy mieszkają blisko Ciebie i używają T-Mobile. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts