Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam planuje przeprowadzkę do Warszawy i chciałbym podpisać umowę z jakimś operatorem na ip7 Lte on limit (Orange,Play,T-mobile) ponieważ zależy mi na  dostępie do internetu cały czas. Właściwie to mam zamiar korzystać poza mieszkaniem z lte w telefonie a w domu zaś udostępniać internet mobilny z tele na laptop.Korzystał ktoś możne z was z tego typu odbioru internetu ? Jeśli  tak to chciałbym się dowiedzieć jak to będzie działać w praktyce i czy wszystko będzie chodzić płynie np.strony www, filmy, yt   od czasu do czasu multi w grach ,bo na tym głownie mi zależy .Jest to dobra alternatywa czy lepiej opłacalny jest zakup tele pod kartę i ewentualny zakup pakiety GB a w domu podpisanie umowy na internet po kablu.

• 2 tygodnie później...

Nie polecam kupna pakietu Internetu i podłączenie pod tego komputera. Kilka godzin przeglądania Internetu i po pakiecie. 

Jak już się na to uprzesz to zobacz ofertę a2mobile. 

Za 9,90/31 dni masz niewyczerpalny Internet a2mobile

Haczyk jest taki

0-5 GB - brak ograniczeń;

5-10 GB - prędkość max. 3 Mb/s

10-15 GB - prędkość max. 1 Mb/s

powyżej 15 GB - prędkość max. 512 kb/s

Po przejrzeniu ofert(orange,play,t-mobile) z ip7 wychodzi najkorzystniej pod względem opłat wychodzi w T-mobile ale nie wiem jak działają usługi.Obecnie posiadam play na kartę i ogólnie jestem niezadowolony z LTE działa tragicznie tutaj i czasami są problemy z pakietami(kasa z konta zostanie zabrana zaś pakiet nie będzie włączony wielokrotnie zostawało to zgłaszane lecz obsługa klienta jest tragiczna).Ktoś może korzystał z T-m bo akurat tej sieci nigdy nie testowałem.

Obecnie posiadam play na kartę i ogólnie jestem niezadowolony z LTE

Mieszkasz na wsi/w mieście?

Ktoś może korzystał z T-m bo akurat tej sieci nigdy nie testowałem.

Pytaj ludzi, którzy mieszkają blisko Ciebie i używają T-Mobile.