dudus8 493 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Witam serdecznie, Niestety moja stara mysz Logitech Mx1000 powoli kończy swój żywot - sama się klika.... poszukuje jej następcy. Moja Mx1000 ma chyba z 12 lat. Lubię duże, masywne myszki, dobrze wykonane. Niezbyt często gram używając myszy, jak już to w Wieśka 3. Chwyt to palm grip. Cena- myślę że max do 400 zł. Jakieś propozycje? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Franz 91 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) MX1000 to była bardzo dobra myszka - jak szukasz czegoś podobnego to zobacz jej następcę, czyli Logitech MX Master Wireless - ceny zaczynają się od 300 zł. Dodam, że są 2 wersje kolorystyczne. Jedyne czego pewnie nie dostaniesz to trwałości takiej jak w MX1000 (chociaż kto wie) - ale to nie jest tak, że ten konkretny model jest źle wykonany - niestety po prostu obecnie, bez względu na producenta nie można liczyć na to, że myszka będzie działać aż tak długo jak ta kupiona 10-15 lat temu - chociaż niewykluczone, że jak trafi się dobry egzemplarz to też sporo pociągnie. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Franz Cytuj Link to post Share on other sites
dudus8 493 Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Wiadomo, teraz już nic nie jest takie trwałe jak kiedyś..... Mx Master bardzo mi się podoba:) Myślałem ewentualnie nad zwiększeniem budżetu i zakupem Steelseries Sensei Wireless. Jak myślicie, warto? Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Sugeruję Ci Logitech G403 Wired lub wireless to świetna wygodna mysz z dobrym sensorem i jedna z najlepszych na rynku Cytuj Link to post Share on other sites
dudus8 493 Napisano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Dzięki za rekomendację Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts