anhus 99 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, bardzo proszę o ocenę tego tableta firmy Samsung. Ma to być prezent dla kobiety do tzw. ogólnego użytku:) Ktoś jest w stanie pomóc? Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 W rodzinie używają takich do skype i są zadowoleni. W tej cenie raczej jest ok. Może jakiegoś chinola ale w razie gwarancji to wysyłać lepiej chyba taki z serwisem na miejscu. Cytuj Link to post Share on other sites
krakuszak 0 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 ja szczerze brał bym jego nowszą wersję czy galaxy tab s3, ale to też zależy od tego jakie masz potrzebny. Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 55 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 autor planuje zakup tableta do 700 PLN a ty mu oferujesz sprzęt za 3 k troche nie trafiona propozycja Cytuj Link to post Share on other sites
Fikuzi 2439 Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 (edytowane) Również zastanawiam się nad tabletem Samsunga choć u mnie nacisk będzie położony na oglądanie filmów (netflix, mkv)W takim wypadku myślę, że minimum to Samsung Galaxy Tab A T580 którego można wyhaczyć za 800 zł +. Galaxy Tab S2/3 to niestety niemały wydatek Edytowane 24 Maja 2017 przez Fikuzi Cytuj Link to post Share on other sites
megania 0 Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Czytałem ostatnio fajną recenzję o s3. Jakby ktoś był zainteresowany oto i ona: http://opiniertvagd.pl/samsung-galaxy-tab-s3-oczekiwany-tablet-koreanskiego-producenta/ ale nie wiem czy Twoja kobieta potrzebuje aż takiego sprzętu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts