peppard 2 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Moze to nie ten dział bo chodzi mi o jakosc dzwieku.Mam 770 Extreme3 czyli Realtek ALC892 Audio Codec.Moge miec za free creative sound blaster live 5.1 sb0220.Bedzie lepszy dzwiek?czy moge ten zabytek podpiac do tej płyty? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nie będzie różnicy znaczącej, lepiej już zainwestować w jakiegoś xonara albo X-fi (oprócz Audio). Nawet stare audigy 2 nieźle gra. A jakie głośniki? Cytuj Link to post Share on other sites
MatiQ 72 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Teraz to zabytek, sukcesem będzie jej zainstalowanie możesz sobie darować. Cytuj Link to post Share on other sites
peppard 2 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Kurcze...napisze wam o co chodzi.Mam amplituner Jvc rx-5052,kolumny M-audio oraz subwofer 150W.Problem polega na tym ze nie moge podpiac do tego ampa dzwieku z kompa zeby było 5.1.Wiec chciałem kupic geniusy 6000.To jak kupiłem asrocka 770 okazało sie ze moge podpiac ta płyte z amplitunerm za pomoca SPDIF albo optykiem,swiatłowodem czy jak to sie zwie.Kupiłem kabel i działa ale!gry sa nadal w stereo bo niby nie ma gier które obsługuja SPDIF.Muza czy filmy sa w DTS ale nie działa juz korektor... no i jeszcze wmiare gra to na powerdvd(znacie jakies inne programy do odtwarzania dTS)ale na VLC juz chyba gorzej.Nie wiem moze sa jakies przejsciówki?z tych trzech dżeków na SPDIF?czemu jak włacze np depesza w DTS to juz korektor nie działą/zadne ustawienia?tylko na amplitunerze.Szkoda mi tego sprzetu sprzedawac...ale wychodzi na to zeby miec 5.1 w grach i dts w muzie to musze kupic chyba te geniusy... Cytuj Link to post Share on other sites
peppard 2 Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jakas rada?geniusy?nie da sie podłaczyc do tego co mam? Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszek19831 0 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Spróbuj ten TotalMedia Theatre 5 lub gom player ale z napisami w txt to lipa będzie jesli chodzi o gry no to musiał bys analogowo podłaczyc kartę z amplitunerem lub przez hdmi ale to się dopytaj bo do końca nie wiem . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts