firma2202 2 Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Witam mam problem poborem baterii w w/w telefonem. Telefon zużywa 70% baterii w około 7 godzin przy niskim użytkowaniu telefon na oryginalnym romie załączam ss z CPU spy i baterii. Wydaje mi się że telefon nie przechodzi do Deep sleep ale nie jestem pewien z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
kubustrol 0 Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Ja mam p8 co prawda ale to też może tu pomóc: sprawdź w ustawieniach baterii czy masz zamykanie energochłonnych aplikacji w tle, czy masz włączone jako nigdy "Wi-Fi włączone w trybie uśpienia" oraz czy masz wyłączone wifi+ (strasznie zżera baterie na P8 nie wiem jak u Ciebie w P10) i czy w ustawieniach skanowania (lokalizacja) wyłączone również masz Wi-Fi. U mnie wszystko wyżej było po włączane na starcie i bateria uciekała jak głupia i dopiero tego wszystkiego wyłączenie dało poprawę baterii. Cytuj Link to post Share on other sites
firma2202 2 Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Dzięki za odpowiedź wyłączyłem 2 pierwsze opcje zobaczymy czy to pomoże ale nie mogę znaleźć żadnych opcji że skanowaniem w lokalizacji tego nie ma wiesz gdzie to może być? Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kubustrol 0 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Ustawienia-> Ustawienia zaawansowane->Dostęp do lokalizacji->Menu (na dole)-> Ustawienia skanowania Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts