Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć, ostatnio też szukałem takich słuchawek, do 100 zł ciężko coś znaleźć w miarę "OK",

zaś spośród producentów sprzętu gamingowego udało mi się wybrać tylko jedne - Roccat Syva.

Zapłaciłem za nie chyba 79 zł.

Czy jestem zadowolony ?

W porównaniu do słuchawek marki Sony, też dokanałowych są świetne, ogólną jakość wykonania daję 8/10, dlaczego 8 ? Problem mam z "gumkami", w zestawie jest ich parę sztuk, ale tak - jedne są lekko za małe, czasami słuchawki potrafią mi wypaść jak ocierają o kurtkę, zaś drugie są za duże i za bardzo ucho "zasysa", a dźwięk robi się wtedy taki wytłumiony,

Jakoś dźwięku jak na tą cenę to daję 9/10, Czasami wysokie tony są za głośne, ale idzie się przyzwyczaić, jest dobry bas i czysty dźwięk, nie szumią, nie trzeszczą itd.

Sam używam ich na co dzień do słuchania muzyki oraz do gry - też CS GO. Dobrze wytłumiają otoczenie na pewno w grze, nie słyszą jak często kobieta na mnie krzyczy gdy gram :D 

Cześć, ostatnio też szukałem takich słuchawek, do 100 zł ciężko coś znaleźć w miarę "OK",

zaś spośród producentów sprzętu gamingowego udało mi się wybrać tylko jedne - Roccat Syva.

Zapłaciłem za nie chyba 79 zł.

Czy jestem zadowolony ?

W porównaniu do słuchawek marki Sony, też dokanałowych są świetne, ogólną jakość wykonania daję 8/10, dlaczego 8 ? Problem mam z "gumkami", w zestawie jest ich parę sztuk, ale tak - jedne są lekko za małe, czasami słuchawki potrafią mi wypaść jak ocierają o kurtkę, zaś drugie są za duże i za bardzo ucho "zasysa", a dźwięk robi się wtedy taki wytłumiony,

Jakoś dźwięku jak na tą cenę to daję 9/10, Czasami wysokie tony są za głośne, ale idzie się przyzwyczaić, jest dobry bas i czysty dźwięk, nie szumią, nie trzeszczą itd.

Sam używam ich na co dzień do słuchania muzyki oraz do gry - też CS GO. Dobrze wytłumiają otoczenie na pewno w grze, nie słyszą jak często kobieta na mnie krzyczy gdy gram :D

o roccatach slyszalem od kogos ze slabe pozycjonowanie. Podczas gry wszstko dobrze slychac ? A i jeszcze maja przypinke do ubrania ?

Rocat dobre proszę Cie chłopczyku nie kompromituj się ro się nawet jako sznurówki do butów nie nadaje

https://audiobudget.com/leaderboard.php

Proszę bardzo opisane bardzo ładnie wybierać zamawiać i się cieszyć

Dla Ciebie Pan co jedynie, na Ty nie przeszliśmy - jeśli jeszcze kultura gdziekolwiek istnieje.

Co do słuchawek -

Testowałeś ? Czy polegasz tylko na opiniach internetowych

Co do Twojej strony, jeśli już polegasz na takich recenzjach... Testowałeś któreś słuchawki, że możesz je polecić ? Jeśli nie, to myślę, że takie posty są zbędne.. No ale to zależy od osoby, która już ten temat zakładała :) 

• Popieram 1

Co do Twojej strony, jeśli już polegasz na takich recenzjach... Testowałeś któreś słuchawki, że możesz je polecić ?

http://forum.benchmark.pl/topic/132014-polecane-słuchawki-dousznedokanałowe/?p=2296195

a ty co testowałeś poza tymi sznurówkami do butów?

które z tych polecasz ?

generalnie każde po kolei od góry :) zależ jakie brzmienie lubisz

Co tu się dzieje ostatnio  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Do gier dokanałówki się nie nadają, ale jak już:

plextone g10 - najbardziej bassowe z tych 3

einsear t2 - dobry środek, góra nie kłuje

a najlepiej rock zircon (RAU0501) mają z tych 3 najlepszą przestrzeń i są najbardziej zrównoważone - ja bym te do gier wybrał.

Więcej nie pomogę

@KubasekG - Jak mogę to słucham czego popadnie i nie zaliczył bym syva'y do słuchawek, które są wart swojej ceny. Lepiej zamówić coś z chin, lub nawet kupić brainwavzy czy popróbować z jbl/sony/panasonic.