livtt 0 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Poszukuje dobrych dokanalowek do 100 zl. Najlepiej z przypinka do ubrania, zeby pasowaly na dosc male uszy. Mam zamiar uzywac ich rowniez do cs go na lany itd. Cytuj Link to post Share on other sites
KubasekG 1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Cześć, ostatnio też szukałem takich słuchawek, do 100 zł ciężko coś znaleźć w miarę "OK", zaś spośród producentów sprzętu gamingowego udało mi się wybrać tylko jedne - Roccat Syva. Zapłaciłem za nie chyba 79 zł. Czy jestem zadowolony ? W porównaniu do słuchawek marki Sony, też dokanałowych są świetne, ogólną jakość wykonania daję 8/10, dlaczego 8 ? Problem mam z "gumkami", w zestawie jest ich parę sztuk, ale tak - jedne są lekko za małe, czasami słuchawki potrafią mi wypaść jak ocierają o kurtkę, zaś drugie są za duże i za bardzo ucho "zasysa", a dźwięk robi się wtedy taki wytłumiony, Jakoś dźwięku jak na tą cenę to daję 9/10, Czasami wysokie tony są za głośne, ale idzie się przyzwyczaić, jest dobry bas i czysty dźwięk, nie szumią, nie trzeszczą itd. Sam używam ich na co dzień do słuchania muzyki oraz do gry - też CS GO. Dobrze wytłumiają otoczenie na pewno w grze, nie słyszą jak często kobieta na mnie krzyczy gdy gram Cytuj Link to post Share on other sites
livtt 0 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Cześć, ostatnio też szukałem takich słuchawek, do 100 zł ciężko coś znaleźć w miarę "OK", zaś spośród producentów sprzętu gamingowego udało mi się wybrać tylko jedne - Roccat Syva. Zapłaciłem za nie chyba 79 zł. Czy jestem zadowolony ? W porównaniu do słuchawek marki Sony, też dokanałowych są świetne, ogólną jakość wykonania daję 8/10, dlaczego 8 ? Problem mam z "gumkami", w zestawie jest ich parę sztuk, ale tak - jedne są lekko za małe, czasami słuchawki potrafią mi wypaść jak ocierają o kurtkę, zaś drugie są za duże i za bardzo ucho "zasysa", a dźwięk robi się wtedy taki wytłumiony, Jakoś dźwięku jak na tą cenę to daję 9/10, Czasami wysokie tony są za głośne, ale idzie się przyzwyczaić, jest dobry bas i czysty dźwięk, nie szumią, nie trzeszczą itd. Sam używam ich na co dzień do słuchania muzyki oraz do gry - też CS GO. Dobrze wytłumiają otoczenie na pewno w grze, nie słyszą jak często kobieta na mnie krzyczy gdy gram o roccatach slyszalem od kogos ze slabe pozycjonowanie. Podczas gry wszstko dobrze slychac ? A i jeszcze maja przypinke do ubrania ? Cytuj Link to post Share on other sites
KubasekG 1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Przypinki brak właśnie, co do pozycjonowania, nie narzekam, ja dobrze słyszę gdzie kto jest, czasami to może być wina cs'a Cytuj Link to post Share on other sites
livtt 0 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Przypinki brak właśnie, co do pozycjonowania, nie narzekam, ja dobrze słyszę gdzie kto jest, czasami to może być wina cs'a długo je masz ? jeszcze pytanie czy Ozone Trifx lepsze ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Rocat dobre proszę Cie chłopczyku nie kompromituj się ro się nawet jako sznurówki do butów nie nadaje https://audiobudget.com/leaderboard.php Proszę bardzo opisane bardzo ładnie wybierać zamawiać i się cieszyć Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
KubasekG 1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Rocat dobre proszę Cie chłopczyku nie kompromituj się ro się nawet jako sznurówki do butów nie nadaje https://audiobudget.com/leaderboard.php Proszę bardzo opisane bardzo ładnie wybierać zamawiać i się cieszyć Dla Ciebie Pan co jedynie, na Ty nie przeszliśmy - jeśli jeszcze kultura gdziekolwiek istnieje. Co do słuchawek - Testowałeś ? Czy polegasz tylko na opiniach internetowych Co do Twojej strony, jeśli już polegasz na takich recenzjach... Testowałeś któreś słuchawki, że możesz je polecić ? Jeśli nie, to myślę, że takie posty są zbędne.. No ale to zależy od osoby, która już ten temat zakładała 1 Cytuj Link to post Share on other sites
livtt 0 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Rocat dobre proszę Cie chłopczyku nie kompromituj się ro się nawet jako sznurówki do butów nie nadaje https://audiobudget.com/leaderboard.php Proszę bardzo opisane bardzo ładnie wybierać zamawiać i się cieszyć które z tych polecasz ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Co do Twojej strony, jeśli już polegasz na takich recenzjach... Testowałeś któreś słuchawki, że możesz je polecić ? http://forum.benchmark.pl/topic/132014-polecane-słuchawki-dousznedokanałowe/?p=2296195a ty co testowałeś poza tymi sznurówkami do butów? które z tych polecasz ? generalnie każde po kolei od góry zależ jakie brzmienie lubisz Cytuj Link to post Share on other sites
livtt 0 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 http://forum.benchmark.pl/topic/132014-polecane-słuchawki-dousznedokanałowe/?p=2296195 a ty co testowałeś poza tymi sznurówkami do butów? generalnie każde po kolei od góry zależ jakie brzmienie lubisz pisałem że mam zamiar grać w nich w csa, w takim razie które wybrać ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 przegrzeb wszystkie i szukaj jaki które będą miało w opisie ze maja dyzą scenę. generalnie wszystkie z topki zagraja lepiej niż gajmingowe wynalazki Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Co tu się dzieje ostatnio Do gier dokanałówki się nie nadają, ale jak już: plextone g10 - najbardziej bassowe z tych 3 einsear t2 - dobry środek, góra nie kłuje a najlepiej rock zircon (RAU0501) mają z tych 3 najlepszą przestrzeń i są najbardziej zrównoważone - ja bym te do gier wybrał. Więcej nie pomogę @KubasekG - Jak mogę to słucham czego popadnie i nie zaliczył bym syva'y do słuchawek, które są wart swojej ceny. Lepiej zamówić coś z chin, lub nawet kupić brainwavzy czy popróbować z jbl/sony/panasonic. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts