KubasekG 1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, ogólnie zastanawiam się nad wyborem spośród trzech zestawów głośników 5.1 do użytku domowego (muzyka/filmy). W niżej podanym linku jest porównanie trzech zestawów, głównie interesują mnie dwa pierwsze - od firmy Mikado oraz Sven. Ten drugi producent jest jakoś mało znany i nie mogę odnaleźć opinii na temat tego zestawu. Trzeci zestaw wchodzi tylko w grę jak już będę bardzo zdesperowany, żeby wydać większą kwotę. Link: https://www.morele.net/porownaj/ids=224354,1086842,976785&cat=6 1)Głośniki komputerowe Mikado MD-856 2)Głośniki komputerowe Sven HT-210 3)Głośniki komputerowe Genius SW-HF 6000 Od razu proszę osoby, które mają zamiar napisać: a) Kup zestaw 2.1 - będzie lepszy b) Wybierz 3 zestaw c) Według specyfikacji lepiej wypada "jakiś model", ale nigdy o nim nie słyszałem d) Poszukaj opinii w internecie e) itd. Proszę o odpuszczenie sobie, chciałbym usłyszeć jakąś ciekawą wypowiedź od osoby, która miała może styczność z nimi, widziała je gdzieś, albo ma znajomych, którzy z tych głośników korzystają. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź ! Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez KubasekG Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Posiadam glosniki Genius SW- HF 5.1 4000 od 5 lat i jedyne do czego mozna sie przyczepic to brak zapamietywania ustawien przy kazdorazowym wlaczeniu zestawu (jest to dosc mocno uciazliwe gdyz przy kazdorazowym wlaczaniu komputera poziom glosnosci ustawia sie mniej wiecej w polowie zakresu skali).Takze jesli nie przeszkadza Ci ten mankament to moge je szczerze polecic Cytuj Link to post Share on other sites
KubasekG 1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 No tak, widziałem je, ale zastanawiałem się nad ww. zestawami głównie. Słyszałeś coś o nich może ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts