Skocz do zawartości

Komputer do 2100zł

Recommended Posts

Witam serdecznie.

W przeciągu dwóch tygodni zamierzam kupić nowy sprzęt w związku z czym przedstawiam moje oczekiwania i to czym obecnie dysponuję  ;)

Wrzuciłeś 2 razy MOBO zamiast zasilacza, drogo jak na 1050. Przy płycie trzeba zaktualizować bios żeby ruszył na niej G4560.

1 x AsRock H110M-DGS /intel H110, DDR4, LGA1151/1 x GoodRam 8GB 2400MHz CL15 Play1 x SilentiumPC Regnum RG2 (Pure Black)1 x XFX Core TS 450W 120mm Bronze1 x Intel Pentium G4560 /3.5GHz, 3MB, LGA1151, BOX/1 x GoodRam Iridium PRO 240GB SATA3 (560/530MB/s) MLC1 x Asus GeForce GTX1050Ti Expedition 4GB DDR5 128bit (1392/7008)

2189zł

Wydajniejsze GPU z 4GB vram i cichym półpasywnym układem chłodzenia, do tego PSU z dużym zapasem mocy i 5 letnią gwarancją.

Rozumiem.Chciałbym jednak zamówić sprzęt na morele bo jest sprawdzone i chce żeby mi złożyli komputer i przesyłke pobraniową przy odbiorze. Jesli na esc zloza mi jakos kodem promocyjnym komputer i zaktualizuja bios to moge tam zamowic.

Ale niestety tego zasilacza nie idzie dostac na morele.

Edytowane przez Yan3k

Gry dodalem ze mnie nie interesuja za bardzo czasem bede gral w football manager jakies strategie i tyle w reszte gram na konsoli. Chodzi mi zeby chodzil komputer plynnie po internecie , youtube. Zeby nie byl glosny oraz mial SSD na szybsze ladowanie.

Płyta Główna: Płyta główna MSI H110M PRO-VD, H110, DDR4-2133, SATA3, DVI, VGA, M-ATX

RAM: GoodRam 8GB 2400MHz CL15 Play

Obudowa: SilentiumPC Regnum RG2 (Pure Black)

Zasilacz: XFX Core TS 450W 120mm Bronze

Procesor: Intel Pentium G4560 /3.5GHz, 3MB, LGA1151, BOX/

SSD: GoodRam Iridium PRO 240GB SATA3 (560/530MB/s) MLC

Dysk HDD: Toshiba p300

Karte mozna za jakis czas kupic. Narazie nie bede gral w gry tak do wrzesnia, pazdziernika. Wiec kupie potem jakas karte za miesiac lub dwa.

Jakie chlodzenie na procka polecasz?

Edytowane przez Yan3k