wgnsy123 0 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam, otóż udało mi się kupić od kumpla słuchawki Steelseries Siberia V3 Prism za 100 złotych, używane 2 miesiące - dostał je od sponsoringu XKOM'u (jest profesjonalnym graczem gry CSGO). I się zastanawiam czy nie dostanę lepszych słuchawek jeżeli te sprzedam za powiedzmy 150 złotych i dołoże 50zł = BUDŻET 200zł. Zależy mi na wygodzie - mam okulary więc jakieś słuchawki które nie będą mnie uwierać, konstrukcja zamknięta i pod muzykę - głównie rap. Czy jednak zostawić te siberie? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 A poczytaj watki naookoło.... Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-słuchawki-nauszne-2017r/ Podpowiem ci że wszystko z tej listy zagra lepiej od tego wynalazku gamingowego Cytuj Link to post Share on other sites
wgnsy123 0 Napisano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ale żeby nie uwierały tak w okulary, bo pomimo tego, że te V3 Prism niby są mega wygodne itp. to i tak uwierają, i ja nie wiem jakie słuchawki by pasowały. Myśle nad HyperX ale też się boje, że będą uszy boleć xD Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Z pozycji w twoim budżecie miałem Superluxy HD681 Evo, nosze okulary i mogę poświadczyć ze nie uwierały. Generalnie dowolne wokół uszne nie uwierają. Problem pojawia się jak są słuchawki nauszne (mniejsze opierające się o ucho padami) dociskające ucho do zausznika okularów i jego do czaszki. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Też mam okulary Mam 681 evo i miałem przez jakiś czas iski hp580. Zdecydowanie lepsze są iski hp580. Kosztują śmieszne pieniądze, a jak pady zaczną twardnieć to wymieniasz sobie na jakieś welurowe/skórkowe z wyższej półki i masz prze wygodne słuchawki, który przy okazji na prawdę fajnie grają Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts