XAeroViperX 18 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ja bym brał zwykłą + Xonara DX albo DG. http://nvision.pl/Test-plyt-glownych-P6 ... ls-20.html 2 port PCI'E Exspress 2.0 pracuje z szybkością x4 Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 A po co więcej, skoro nie chce robić SLI/Crossfire? Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Zauważyłem, że zwykła P8P67 osiąga wysokie temperatury. Chyba w Evo jest to wyeliminowane? Cytuj Link to post Share on other sites
miroslawck 0 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Moje pytanie o te dwie płyty wynikło z tego, że sklepy wystawiają towar do sprzedaży którego nie mają na stanie. Obdzwoniłem kilka(do esc. nie mogłem się dodzwonić) i we wszystkich odpowiadali, że mają tyle zamówień,że nie starcza im wszystkich obsłużyć, bo dostają tylko po kilka w tygodniu. W ddr2 poinformowano mnie, że mają obecnie na stanie te wymienione wyżej przeze mnie płyty, dlatego prosiłem o opinie na ich temat. Po przeanalizowaniu Waszych opinii i sugestii zdecyduję się chyba na tą EVO, chyba, że możecie jeszcze coś w tym temacie doradzić i ewentualnie podać sklep gdzie mają sugerowaną płytkę "naprawdę" na stanie!!! Edit: Jeżeli chodzi o cenę to +/-100zł nie robi dla mnie większej różnicy przy zestawie za ponad 6k Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Możesz wziąć P8P67 Deluxe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts