Throwaway25 2 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, w moim pokoju w powietrzu jest niezwykle dużo wszelkich zabrudzeń - głównym powodem jest posiadanie dużej ilości zwierząt, za oknem rzeczy produkujących masywne tego ilości. Jest to naprawdę bardzo uciążliwe, nigdzie poza moim mieszkaniem nie widziałem takiego nagromadzenia tych wszystkich rzeczy. Posiadam podkładkę QCK+ i muszę ją myć dosłownie co parę dni, bo ilość brudu z powietrza osiadającego się na niej jest wielka. Widziałem w Internecie jakieś oczyszczacze powietrza, pochłaniacze pyłu, różne takie rzeczy, ale absolutnie nie jestem obeznany w temacie. Czy zna ktoś coś, co spełniałoby moje potrzeby? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez borowcy Cytuj Link to post Share on other sites
yetonek 3 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Sam kiedyś szukałem czegoś takiego i znalazłem oczyszczacz powietrza od Xiaomi http://www.mi.com/en/air/ Jak porównywałem z innymi wydawał się sensowną opcją i pewno jakbym nadal miał problem to bym go kupił 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Throwaway25 2 Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, ale on jest strasznie drogi. Nie ma może jakiejś tańszej alternatywy? Nie spodziewałem się cen w przedziale 850-900zł. Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez borowcy Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Weź jakiś karton papierowy, z jednej strony wsadź jakieś wentylatory z drugiej zrób filtr z mikrofibry. u mnie w biurze po tygodniu filterek ze szmatki wygląda tak niestety niektórzy nie rozumieją że w biurze się nie pali. Jak tobie się to coś sprawdzi, to możesz pomyśleć o kupnie czegoś bardziej profesjonalnego. http://i65.tinypic.com/o90047.jpg Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez benutzer Cytuj Link to post Share on other sites
esterr 0 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 W powietrzu unoszą się pyłki drzew i roślin zielonych, które łatwo przedostają się do domu. Choć na zewnątrz nie sposób obronić się przed alergenami, to w mieszkaniu udało mi sie stworzyć zdrowy mikroklimat z pomocą air purifier philipiak. Dość skutecznym sposobem na walkę z alergenami są wszelkiej maści oczyszczacze powietrza. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts