Marc96 1 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam wszystkich ! W ostatnim czasie poszukiwałem monitora w rodzielczości WQHD w cenie do 1500 złotych, który będzie miał bardzo dobre odwzorowanie kolory(matryca IPS) oraz posiadał technologię Free Sync (warunek konieczny) Mój wybór padł na : https://www.morele.net/monitor-lg-29um68-p-859976/Co sądzicie o tym wyborze? A może są inne, ciekawsze opcje ? Dodam, że fanem fpsów nie jestem. 60 Hz mi w zupełności wystarczy. Pozdrawiam ! Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Dodam, że fanem fpsów nie jestem. 60 Hz mi w zupełności wystarczy. Bez znaczenia. Z reguły praktycznie nikt nie wraca na 60Hz po zabawie z 144 Monitorek który wybrałeś powinien spełnić Twoje wymagania. Kolorki bankowo będą lepsze aniżeli na tanich TNkach.Jest FreeSync, jest FlickerSafe także git. Rozumiem, że masz karciochę od AMD? Cytuj Link to post Share on other sites
Marc96 1 Napisano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Planuję zbudować komputer na bazie rx 480 i nadchodzących Ryzenów Bez znaczenia. Z reguły praktycznie nikt nie wraca na 60Hz po zabawie z 144 Dlaczego tak uważasz? Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Mówiąc bardzo wprost... bo na 60Hz jest padaka, a nie płynność Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts