Pieseł 1 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Maksymalny budżet na głośniki wynosi 100 zł.(szczerze mówiąc nie wiem co powiedzieć o innych warunkach, które te głośniki miałyby spełniać) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
deton24 1 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Używane Logitech X-230. Wszystko nowe na półkach w tej cenie to padła. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 A używane t20 ile kosztują? Nie zmieszczą się? Możliwe ze udałoby się wytargowac do tego poziomu używane fc330. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 A używane t20 ile kosztują? http://allegro.pl/glosniki-komputerowe-creative-gigaworks-t20-bcm-i6761713642.html Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 no z nowych nic nie wyciągniesz ciekawego w tym budżecie, same pierdziawki. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Wszystko zależy do czego maja takie głośniczki służyć. Ja używam Logitech Z120 (http://www.ceneo.pl/13008312) które w słuchaniu wiadomości czy debaty z YT a wiec zasadniczo głosu ludzkiego sprawdzają się przyzwoicie. Nie trzeszczą i są wystarczająco głośne. Tyle że ja ich używam tylko do tego. Do wszystkiego innego (tam gdzie liczy się jakość dźwięku) mam słuchawki. Ale żeby muzyki słuchać albo film oglądać korzystając z tego typu głośniczków? Nie mam mowy. Wolę przebywać w ciszy. I jakoś nie wydaje mi się żeby cokolwiek w podobnych czy nawet dwa razy większych pieniądzach grało na tyle dobrze żeby dało się tego używać do czegoś poza wyżej wymienionym zastosowaniem. Także zastanów się do czego potrzebujesz "głośników" do 100zł bo jak do muzyki, filmów i gier to kup sobie słuchawki np Superlux HD681 lub ISK HP-580. Twoje uszy ci za to podziękują. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts