shogun14 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 mój budżet : 1500zł - 2000zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : allegro/lokalny sklep nowy czy używany : obojętne preferowany rozmiar wyświetlacza : 4-5 cala preferowany system mobilny : iOS lub Android do czego będę używać urządzenia : zdjęcia, muzyka, nagrywanie filmów czasem gry i internet najważniejsze wymagania : rozmiar w granicy maksymalnie 5 cali, idealnie iPhone SE poszukuję telefonu, który działa bardzo płynnie nie zawiesza się, obecne doświadczenia są raczej dla mnie negatywne mam P8 lite. Wyłącza się i rozłącza sieć wi-fi dlatego szukam czegoś co będzie działało płynnie robiło fajne zdjęcia, nagrywało dobre filmy, nie traciło zasięgu. Jakieś opcje ? Myślałem na iPhone SE 64gb lub iPhone 6S macie jakieś inne ciekawe propozycje ?? Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1989 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 samsung s6, xiaomi mi 5, lg g5, lenovo moto z. Ale dużo nie pomogę bo nie korzystałem z nich. Samemu też szukałem i kupiłem xiaomi ze względu na cenę 1500 zł. Taki samsung kosztuje 2 tys a na rynek wchodzi s8. Lenovo w sferisie jest teraz w dobrej cenie 2 tys w innych sklepach 3 tys. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 który działa bardzo płynnie nie zawiesza się, obecne doświadczenia są raczej dla mnie negatywne mam P8 lite Jeśli masz takie problemy to wyślij na gwarancję. Zobacz LG G5 lub S7. Na aukcjach znajdziesz w dobrych cenach. Cytuj Link to post Share on other sites
shogun14 0 Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Czyli rozumiem, że ładowanie się w Apple jest bez sensu ?? z nowych jeszcze podoba mi się A5 2017 ktoś coś może powiedzieć o tym telefonie ? Cytuj Link to post Share on other sites
kenigis 24 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 one plus 3t w tej cenie jeśli nie zależy Ci gdzie kupisz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) W tym budżecie to możesz kupić flagowca,a A5 2017 to średnia półka. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Deusjarek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1989 0 Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czyli rozumiem, że ładowanie się w Apple jest bez sensu ?? z nowych jeszcze podoba mi się A5 2017 ktoś coś może powiedzieć o tym telefonie ? Drogi jak na swoją półkę. Co prawda dodali mu tam parę rzeczy które które do tej pory miały tylko flagowce ale ja nadal wolałbym s6 mimo że to starszy model. Ale jak Ci się podoba to czemu nie. Jest to dobry tel. Tylko że drogi. Ale nie jest to twój pierwszy tel masz już pewne swoje przyzwyczajenia. Cenisz jakieś tam rozwiązania i nie zawsze warto kupować coś z najlepszą specyfikacją jeżeli rozwiązania jakie w nim są będą Ci nie odpowiadać. Twoje wymagania to spełniły i ten model wcześniejszy a5. A nawet a3 chociaż tam wi-fi gubi. Mam oba w domu i widać różnice jeżeli chodzi o internet właśnie. Ale a3 znacznie lepiej mi się używa bo jest zgrabniejsza a wcześniej miałem nokie n8 i przeskok do 5.2 calowego a5 jest dla mnie niewygodny. Może w a3 w wersji 2017 poprawili kilka rzeczy i zamiast wydawać 2 tys wydasz 1300 i też będziesz zadowolony.A jak jakiś używany itd to mniej. one plus 3t w tej cenie jeśli nie zależy Ci gdzie kupisz Tylko to wielka ciężka krowa jest Cytuj Link to post Share on other sites
burzynski 0 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 też jestem zdania, że warto zainwestowaź w a5 jak czytałem jego recenzje: http://opiniertvagd.pl/samsung-galaxy-a5-2017/ to sam zacząłem się zastanawiać nad jego zakupem. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 A5 2017 za 1800 jest to bardzo słaby wybór, ale na aukcjach można kupić nówkę za ok 1200 i ta cena jest całkiem ok Cytuj Link to post Share on other sites
plkornipl 0 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Za niespełna 2k szukalbym s7 nowke z jakiejś aukcji Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o zdjęcia to LG G5 będzie bezkonkurencyjny. Cytuj Link to post Share on other sites
plkornipl 0 Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Tylko jeśli chodzi ci o ten szerokokątny. Ten normalny jest gorszy od s7 Cytuj Link to post Share on other sites
podsia_dlo29 0 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Hmm raczej stawialbym na klasyki czyli xperie i samsung galaxy. Ewentualnie xiaomi bo jeszcze jest tani, ale jak stanie sie popularniejszy na naszym rynku to z cala pewnoscia jego cena wzrosnie. Żaden SONY nie ma chociażby porównywalnego aparatu z konkurencją. /jutjub Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o płynność i niezawodność to tylko Iphone ci zostaje od modelu SE w górę. Android choćbyś wziął top1 to i tak coś zawsze się "zdarzy" w Iphone jak weźmiesz od tego modelu co podałem lub wyżej nie ma racji bytu taka sytuacja. Miałem nie jednego flagowca z androidem i obecnie użytkuje już od przeszło roku Iphony i różnica jest kolosalna. Cytuj Link to post Share on other sites
kenigis 24 Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jeśli chodzi o płynność i niezawodność to tylko Iphone ci zostaje od modelu SE w górę. Android choćbyś wziął top1 to i tak coś zawsze się "zdarzy" w Iphone jak weźmiesz od tego modelu co podałem lub wyżej nie ma racji bytu taka sytuacja. Miałem nie jednego flagowca z androidem i obecnie użytkuje już od przeszło roku Iphony i różnica jest kolosalna. Ja miałem flagowca sony i nigdy ale to nigdy nie narzekalem na płynność działania systemu. W androidzie jest ten problem, że każdy producent stosuje swoje własne nakładki na system i jeden robi lepiej a drugi gorzej. Najlepiej to pokazują testy choćby nowego s8 gdzie już w 2 tygodniowych testach recenzenci narzekają na minimalne klatkowanie telefonu. Gdzie ja przez dwa lata użytkowania sony z znacznie gorszymi podzespołami byłem ponad przeciętnie zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts