Pinarello 1 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam serdecznie Dlaczego tak ciężko ostatnio dostać lenovo moto x style w sklepach? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ten model miał premierę w drugiej połowie 2015 roku i pewnie nie jest juz produkowany. Ale to nadal bardzo fajny smartfon (jestem posiadaczem od kilku tygodni) Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Bo wyprzedają to co jeszcze zostało. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Niestety zostają tylko używane na aukcjach i na ''podejrzanych'' stronach internetowych lub w morele za 2200 zł (absurd, jeszcze miesiąc temu można było kupić nówkę za 899/999 zł), są też outlety, ale ostatnio ktoś na forum się skarżył na trzeszczący głośnik, 3 razy wymieniał ten telefon i w końcu wziął pieniądze Cytuj Link to post Share on other sites
norocos 3 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Z tym Moto x Style i głośnikiem to byłem ja - kupowałem w x-komie z outletu i szczerze mówiąc nie byłem zadowolony, tak jak jutjub pisał powyżej. Podczas rozmów trzeszczał głośnik i nie wierzę, że była to kwestia zasięgu, bo testowałem to w moim Galaxy S3 i jakość połączenia była miodna, bez żadnych zakłóceń. Z tego co patrzyłem, to na outlecie nie ma egzemplarzy, których byłem chwilowym posiadaczem (identyfikuję po usterkach i rysach). Dodam jeszcze tylko, że w 2 na 3 egzemplarzach był odprysk przy szufladce na karty sim (dla mnie widoczny i już wpływający jakoś na "poczucie" nieużywanego urządzenia), który nie był uwzględniony w opisach i zdjęciach. Cytuj Link to post Share on other sites
Pinarello 1 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 A ma jakiegoś następcę? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 25 Marca 2017 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 X Style jeszcze powstał jak Motorola istniała, później Lenovo ją kupiło. Wątpię, że zrobią jego następcę. Są jeszcze Moto Z / Z Play Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts