KubaIV 1 Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Witam. Ostatnio spotyka mnie dziwny problem z komputerem. Oto mój config Amd fx 8350 Chłodzenie thermaltake 2x 8gb kingston Gigabyte ga 970a-d3 Spc deus g1 Ssd samsunga 120 gb Hdd wd 1tb Gigabyte radeon hd 7870 Otóż mój problem polega na tym, że czasami mam freezy kompa. Czysty system na ssd, hdd tez sformatowany. Pomyślałem, może ramy. Zrobiłem po jednym obejściu na każdą kość memtestem i wszystko pozytywnie. Po włączeniu occt:cpu wywala błąd po około 3 sekundach. W intel burn test w okolicach 493 sekundy za każdym razem w ustawieniach very high. Bios był resetowany. Czyżby procesor wyziewał ducha.? Dodam, że podczas obciążenia temperatura procka nie przekracza 60 stopni. Mam środki na nową platformę, ale jak nie ma takiej potrzeby to nie chcę wydawać pieniędzy. Proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts