ZIEMIAN0000 0 Napisano 18 Marca 2017 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Witam czy Bloody V8m okaże się dobrym wyborem do CSGO w większości ? czy za oprogramowanie bloody mogę dostać vaca ? Cytuj Link to post Share on other sites
b3rni 0 Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Używałem V8m - odblokowanej. Samo oprogramowanie do myszki nie spowoduje otrzymania VACa na koncie. Korzystałem z tej myszki ponad 2 lata cały czas grając w CSa - nic do tej pory się nie stało. Osobną kwestią jest tutaj używanie wbudowanej w myszkę i oprogramowanie redukcji recoila. Nie korzystałem z niej, więc co do wykrywania tego nie mogę się odnieść. Ogólnie myszkę wspominam bardzo dobrze, jednak przy stopniowym schodzeniu z DPI i czułością w grze (aktualnie 400DPI i 1.1 sens) sensor myszki już nie wyrabiał. Często zdarzało się, że podczas szybkich ruchów celownik ustawiał się pionowo w chmury. Po zmianie myszki na Zowie FK2, którą używam od miesiąca, nie zauważyłem podobnego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Sensor w tej myszce jest za słaby do grania w CSGO, tak jak napisał kolega wyżej, mysz bedzie się gubić przy szybkich ruchach na lowsens. Cytuj Link to post Share on other sites
svanN 4 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Mam tą myszkę i jeżeli chcesz grać na niej w cs to nie kupuj mam to samo co b3rni przy 400 dpi i też muszę zmienić b3rni polecasz zowie fk ?? plus fk1 od fk2 tylko wielkością się różnią tak ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Myszy bloody mają sensory z bugami i nie da się tym precyzyjnie celować, a na pewno nie w modelach R30/R3 itp. Są wersje na avago, ale to już któraś moja bloody z rzędu, gdzie po prostu wyrzuciłem ją do kosza. Te myszki nie są zbyt precyzyjne, sensor jest beznadziejny. Cytuj Link to post Share on other sites
svanN 4 Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 no niestety kupywalem ta mysz gdy jeszcze się tak pecetami i jego peryferią nie interesowałem. Plus jedyne co wtedy brałem pod uwagę było to ze mój poprzednik tez był A4tech x7 bodajże i wytrzymała 6 lat bez szfanku wiec myślałem ze jak A4tech to będzie ok. Wiem debile myślenie i teraz to wiem Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 V8m to generalnie kiepska mysz do CS. Lepszym wyborem jest A60 lub A90 bloody. Dobrze jest dołożyć kasy i kupić np. CM Storm Alcor Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts