graba332 0 Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Witam , pisze w sprawie problemu zainstalowania aktualizacji zbiorczej dla windows 10 (KB4013429). Otóż ostatnio postanowiłem odinstalować i zainstalować na nowo wszystkie aktualizacje z powodu problemu . Jednak ta aktualizacja nie chce mi się zainstalować . Po uruchomieniu się komputera ponownie , wyskakuje komunikat : Nie mogliśmy zainstalować aktualizacji . ;/ Edytowane 16 Marca 2017 przez graba332 Cytuj Link to post Share on other sites
damchmark 28 Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Miałem podobny przypadek z aktualizacjami...żeby to na jeden przypadek ale 6 znajomych w podobnym czasie. Szybko rozwiązałem temat za 3 formatem wróciłem do win 8.1. Cytuj Link to post Share on other sites
graba332 0 Napisano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Miałem podobny przypadek z aktualizacjami...żeby to na jeden przypadek ale 6 znajomych w podobnym czasie. Szybko rozwiązałem temat za 3 formatem wróciłem do win 8.1. Chce spróbować rozwiązać ten problem dzięki funkcji recovery w w10 , jednak tu pojawia się kolejny . Jeśli byłbyś w stanie pomóc to założyłem nowy temat , tam jest opisany problem . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts