miltek 0 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Witam. Zastanawiam się nad zakupem "tańszego" ubiegłorocznego flagowca za ~1900zł. W cenie do 2000zł (za modele fabrycznie nowe) najlepiej prezentują się Oneplus 3t i ZTE Axton 7. Tyle że telefony nie istnieją w oficjalnej polskiej dystrybucji. OP3T zakupić można jedynie przez stronę WWW producenta oraz jedynie przez paypal w euro. Więc należy doliczyć do tej kwoty małą sumę na przewalutowanie (minimalną jeżeli użyje się cinkciarza). Czy kupował w taki sposób i czy jest to bezpieczna metoda ? ZTE Axton 7 można zakupić w rewelacyjnej cenie na easyshopping.com.pl, czy ktoś kupował z tej strony ? Ceny są niższe o 200-300 zł niż inne "firmy sprowadzające" telefony, gdzie easyshopping "gwarantuje" gwarancję producenta na 2 lata + wystawia fakturę VAT23. Kupował ktoś, jakies opinie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rocane 1 Napisano 16 Marca 2017 Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Twoje pytanie to który telefon wybrać ? Miałem ten sam dylemat, wybrałem OP3T 128 GB, zapłaciłem trochę ponad 2100 zł. ( płatność kartą - kurs ze strony mastercard + prowizja za przewalutowanie w mbanku wyniosła mnie trochę ponad 40 zł). Za 64 Gb zapłacisz pewnie ok 170 zł mniej. ( 40 ojro razy kurs und deczko mniejsza prowizja ). Telefon zamówiłem w piątek wieczorem. Dotarł we wtorek rano, pomimo informacji na stronie o dostawie w czwartek. Z tego co pamiętam to Axon 7 miał sporo słabszy aparat ale za to lepsze audio. Reszty różnic sobie doszukaj na forach ( również zagranicznych, tam najczęściej jest najwięcej o rzadko spotykanych markach w PL).Z mojej strony: OP3T - lepsze fotki, więcej ramu, jest szybszy. Sporym atutem jest to, że bez tracenia gwarancji możesz zmieniać roomy. ( mało tego, opisali jak to wszystko robić na oficjalnym forum / stronie ). Axon 7 lepsze audio, ekran Qhd - zaleta jeśli będziesz używał VR, dalej nie pamiętam, Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts