Lodomir 0 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Witam, kupiłem komputer jakieś 8 lat temu z Windowsem 7 OEM. Mam plan kupić nowy komputer tylko bez systemu operacyjnego. Czy będę mógł zainstalować ten Windows 7 jeszcze raz na nowym komputerze? Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
RaaKoo 74 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Niestety nie, licencja jest przypisana do twojego komputera(tzn. płyty głównej) Cytuj Link to post Share on other sites
Lodomir 0 Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Niestety nie, licencja jest przypisana do twojego komputera(tzn. płyty głównej) Slyszałem, ze jest to mozliwe ale nielegalne wiec moze zaryzykowac czy Bill Gates mi przyjdzie do domu i ukradnie kompa? Cytuj Link to post Share on other sites
RaaKoo 74 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Myślę że o Billa nie masz się co martwić że cię odwiedzi tylko zapewne aktywacja ci się nie uda. Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Możesz spróbować aktywacji przez telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts