wompierz 9 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Wczoraj zostawiłem włączony komputer po czym na pól godziny wyszedłem z domu. Po powrocie wszystko działało normalnie, ale nie było obrazu, myślałem, że może jakimś cudem spaliła się karta graficzna, ale po przełączeniu na integrę dalej jest to samo. Sam pecet jest sprawny, słychać jak uruchamia się windows, skype itp. Podłączyłem laptopa, ale tym razem wszystko pod VGA. Laptop monitor wykrywa, ale obrazu dalej nie ma. Sam monitor wydaje się sprawny, bo po włączeniu ukazuje się logo producenta, a po chwili okienko z napisem "brak sygnału". Jakieś pomysły czy pakować w pudło i jechać do sklepu? Monitor to IIyama G-Master GE2488HS-B2 Cytuj Link to post Share on other sites
xernos2 53 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Sprawdź jeszcze podmieniając kabel i zrestartuj monitor do ustawień fabrycznych (powinno być w instrukcji opisane) - może nie szuka sygnału po wszystkich interfejsach. Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2017 przez xernos2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts