dante_snk 0 Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Cześć Trochę poszperałem i poczytałem i wstępnie wybrałem ten monitor: Samsung 27 LC27F390FHUXEN Chciałbym Was zapytać, czy nie widzicie 'lepszego' monitora nad którym mógłbym się zastanowić. Najważniejsze parametry: 27" cena ~1000zł monitor będzie używany do gier, internetu i filmów (w takiej kolejności) free sync im mniej męczy oczy tym lepiej Z góry dzięki za pomoc. można zamknąć/usunąć ten temat. Link to post Share on other sites
Kamil369 54 Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 nie wytrzymałeś i kupiłeś? Link to post Share on other sites
dante_snk 0 Napisano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 nie, chyba wstrzymam się z tematem, bo ciągle nie mogę się zdecydować i zmieniam zdanie: najpierw ten samsung i matryca VA, później chciałem kupić matrycę PLS - ale ktoś poinformował mnie o ich wadliwości (tego konkretnego modelu) następnie naczytałem się że FHD do 27" to troche za mało, a inny monitor który mógłbym chcieć kupić wymaga również zmiany biurka na większe idealny byłby taki za ~2100zł, ale nie wiem czy chce przeznaczyć taką kwotę na monitor... jedynym monitorem który obecnie odpowiada moim wymaganiom jest ten o którym myślałem od początku, czyli LC27F390FHUXEN, ale muszę przespać się z tematem i poczytać jeszcze X różnych artykułów by zdecydować się na coś byłoby łatwiej gdyby ktoś miał taki sprzęt i coś o nim napisał, ale na to też nie mogę natrafić... Link to post Share on other sites
Recommended Posts