dext3rr 37 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Witam. Zakupiłem dzisiaj kartę graficzną wymienioną w tytule i niepokoi mnie działanie tylko jednego wentylatora przy dużym obciążeniu. Z tego co czytałem to maksymalne temperatury dla tej karty przy obciążeniu to 70 stopni, natomiast moja dochodzi do 80 stopni i nadal nie rusza się drugi wentylator (ten bliżej portów i tylnej części obudowy). Czy ta karta jest wadliwa? Edytowane 9 Marca 2017 przez dext3rr Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Gigabyte olej bo są problemy z wentylatorami,cewkami podobnie w MSI ale Gigabyte tu jest na pierwszym miejscu. Oddaj i kup sobie Palita JS/SJS ,Phoenix GS Cytuj Link to post Share on other sites
dext3rr 37 Napisano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Gigabyte olej bo są problemy z wentylatorami,cewkami podobnie w MSI ale Gigabyte tu jest na pierwszym miejscu. Oddaj i kup sobie Palita JS/SJS ,Phoenix GS Przyjmą mi to? Kupiłem w sklepie stacjonarnym w ProLine. Jak mi będą kazać odsyłać na gwarancje to ich zlinczuje tam jutro. Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Na pewno wadliwa. Mam ten sam model i temperatury max 65 stopni. Cytuj Link to post Share on other sites
ErniK 16 Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Moze sprobuj zareklamowac np. w trybie rekojmi - wada fabryczna... - poczytaj sobie przepisy... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts