mazurphotography 0 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Posiadam bluetooth 4.0 assusa sterowniki bluetoota zainstalowałem, myszka chodziła bez zarzutów klawiaturę co jakiś czas trzeba było parować(byłem wstanie przymykać oko na te niedogodność). wczoraj natomiast zamiast normalnej ikony bluetoot'a pojawiła się nizej przedstawiona ikona :http://i.imgur.com/fuQfEvL.jpg Po kliknięciu na nią informuje mnie ze bluetooth został wyłączony i od tej chwili przysłowiowa 'du*a' mimo reinstalacji sterowników bluetooth'a nic się nie zmienia a bluetooth nie widzi nic. czy mogę to jakoś naprawić z poziomu kompa i jeśli tak to jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
playingwithvirus 6 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 To jest laptop czy dodatkowy odbiornik BT? Nie wyłączyłeś przypadkiem BT jakąś kombinacją klawiszy? Cytuj Link to post Share on other sites
mazurphotography 0 Napisano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 To jest laptop czy dodatkowy odbiornik BT? Nie wyłączyłeś przypadkiem BT jakąś kombinacją klawiszy? Przepraszam za nie doprecyzowanie. Jest to PC. Sam bluetooth to dodatkowy odbiornik usb. co do kombinacji no coz moze tak było nie jestem w stanie powiedziec dzis bluetooth ZNOWU działa normalnie, ale naprawde nie mam pojecia dlaczego działa a wczoraj nie dzialalo i jest to dla mnie problematyczne. Cytuj Link to post Share on other sites
playingwithvirus 6 Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Jak to dodatkowe urządzenie to raczej kombinacja klawiszy jako wyłączenie odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts