mrmajster 1 Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Warto kupować? Czytałem, że gra jak na dzisiejsze czasy jest długa. Posiada wiele zadań pobocznych. Minusem jest odpychający interfejs. Chciałbym usłyszeć opinie graczy Link to post Share on other sites
oniu95 0 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 znudził mi się po 6 godzinach ; ) Link to post Share on other sites
Bezio118 1 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cóż mogę powiedzieć, długo nie grałem, z godzinę ? Interfejs jest tragiczny to prawda odpycha i wygląda jak by był robiony 10 lat temu. Ogólnie to samemu się trzeba przekonać, mnie ta gra nie przekonuje, Gothic jak najbardziej z serii rpg, ale to nie. Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Na ogól recenzje pomagają wyrobić sobie opinie: http://www.gram.pl/art_9wPiH,0_Two_Worlds_II_recenzja.html oraz zobacz youtube Link to post Share on other sites
giv86 4 Napisano 11 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 byłbym i w stanie Tobie pomóc. Ale kiedy dostałem informację że nie będzie kolekcjonerki TWO WORDLS II w Polsce, to uznałem że tym razem wyjątkowo nie wesprę chłopaków od nas. Co jak co, ale żeby o rodakach zapomnieli przy promocji gry? Zgroza. Link to post Share on other sites
carroarmato 93 Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Gram w to trochę, ale mam również mieszane uczucia, jakoś średnio mi ta gra leży, grafika owszem ładna ale interface to tragedia, wielkie puste lokacje, dziwny poziom trudności, gram na łatwym a zabijają mnie mrówki zmutowane Do tej gry trzeba chyba mieć cierpliwość. Zmęczyłem Dragon age jakoś, a tu utknąłem. Crafting jest fajny to plus, jazda konna to świrostwo, koń albo stoi w miejscu albo jak sie nim przyśpieszy biegnie na krechę 100na godzine, raz o mało z klifu do morza nie skoczyłem na koniu . U mnie gra ma problemy z dx10, chodzi trochę i się wykrzacza. Dx9 działa normalnie. Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Chcesz długa i zajefajna grę rpg dwa słowa Dragon Age - i wszystko jasne.Gra jest bardzo długa momentami dość trudna ale wciaga jak cholerka Gothic Arcania do du*y Two Worlds 2 też w sumie Dragon Age był najlepszym rpg 2010 roku a ma mniejsze wymagania o niebo mniejsze niż Arcania i G3 ;D Link to post Share on other sites
Recommended Posts