Skocz do zawartości

Two Worlds II

Recommended Posts

Cóż mogę powiedzieć, długo nie grałem, z godzinę ? Interfejs jest tragiczny to prawda odpycha i wygląda jak by był robiony 10 lat temu. Ogólnie to samemu się trzeba przekonać, mnie ta gra nie przekonuje, Gothic jak najbardziej z serii rpg, ale to nie.

byłbym i w stanie Tobie pomóc. Ale kiedy dostałem informację że nie będzie kolekcjonerki TWO WORDLS II w Polsce, to uznałem że tym razem wyjątkowo nie wesprę chłopaków od nas. Co jak co, ale żeby o rodakach zapomnieli przy promocji gry? Zgroza.

Gram w to trochę, ale mam również mieszane uczucia, jakoś średnio mi ta gra leży, grafika owszem ładna ale interface to tragedia, wielkie puste lokacje, dziwny poziom trudności, gram na łatwym a zabijają mnie mrówki zmutowane :D Do tej gry trzeba chyba mieć cierpliwość. Zmęczyłem Dragon age jakoś, a tu utknąłem. Crafting jest fajny to plus, jazda konna to świrostwo, koń albo stoi w miejscu albo jak sie nim przyśpieszy biegnie na krechę 100na godzine, raz o mało z klifu do morza nie skoczyłem na koniu :). U mnie gra ma problemy z dx10, chodzi trochę i się wykrzacza. Dx9 działa normalnie.

Chcesz długa i zajefajna grę rpg dwa słowa Dragon Age - i wszystko jasne.Gra jest bardzo długa momentami dość trudna ale wciaga jak cholerka :zamykamy: Gothic Arcania do du*y Two Worlds 2 też w sumie Dragon Age był najlepszym rpg 2010 roku a ma mniejsze wymagania o niebo mniejsze niż Arcania i G3 ;D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...