Skocz do zawartości

Problem z Lumia 720

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Blitz007,

Recommended Posts

Witam.

Posiadam telefon Lumia 720, który leżał około 3 miesiące bezczynnie i teraz gdy chce go uruchomić to podłączam go do ładowarki to jedyne co się dzieje to pokazuje się logo NOKIA i ekran się wyłącza, nawet nie klikam przycisku włączenie telefonu tylko samoczynnie się włącza. Co może z tym zrobić?

• Rozwiązanie

Miałem ostatnio podobnie z pewnym telefonem, który przeleżał za szafą pół roku - na początku przez kilka godzin migał, że bateria ma 0%, ale potem się w końcu uruchomił. Proponuję zostawić go na noc podpiętego do oryginalnej ładowarki i spróbować rano. Jeżeli to nic nie da to podłącz go do mocniejszej ładowarki (szybkie ładowanie od np. Samsunga), jeżeli to też nic nie da, to najpewniej bateria siadła na amen. Btw, logo Nokii pojawia się za każdym razem, kiedy podłączasz telefon do ładowarki. Man nadzieję, że pomogłem. 

Udało się uruchomić telefon. Podłączyłem go 2 razy na kilku godzinna sesje ładowania i bateria ruszyła :) Mieliście racje to winna wyładowania całkowitego była. Ciekawe jak długo teraz będzie trzymać bateria :) Dziękuje za pomoc. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...