rajt20 0 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Witam. Posiadam telefon Lumia 720, który leżał około 3 miesiące bezczynnie i teraz gdy chce go uruchomić to podłączam go do ładowarki to jedyne co się dzieje to pokazuje się logo NOKIA i ekran się wyłącza, nawet nie klikam przycisku włączenie telefonu tylko samoczynnie się włącza. Co może z tym zrobić? Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Daj mu się poładować dłuższy czas, nawet parę godzin i wtedy spróbuj. Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dokładnie.Po prostu bateria jest tak padnięta,że musi się jakiś czas telefon ładować,żeby się włączył. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Blitz007 22 Napisano 6 Marca 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Miałem ostatnio podobnie z pewnym telefonem, który przeleżał za szafą pół roku - na początku przez kilka godzin migał, że bateria ma 0%, ale potem się w końcu uruchomił. Proponuję zostawić go na noc podpiętego do oryginalnej ładowarki i spróbować rano. Jeżeli to nic nie da to podłącz go do mocniejszej ładowarki (szybkie ładowanie od np. Samsunga), jeżeli to też nic nie da, to najpewniej bateria siadła na amen. Btw, logo Nokii pojawia się za każdym razem, kiedy podłączasz telefon do ładowarki. Man nadzieję, że pomogłem. Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Ja natomiast ost mialem problem z G2 mini kolegi... Bateria byla tak padnieta ze ladowanie przez kabel nie nie dalo... Dopieri "wzbudzenie" jej bezposrednio w ladowarce do baterii ja oazywilo i zaczela sie ladowac Link to post Share on other sites
rajt20 0 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Udało się uruchomić telefon. Podłączyłem go 2 razy na kilku godzinna sesje ładowania i bateria ruszyła Mieliście racje to winna wyładowania całkowitego była. Ciekawe jak długo teraz będzie trzymać bateria Dziękuje za pomoc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts