freeq123 0 Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 1) Niestety nie jestem w stanie określić. Jak najmniejsza kwota umożliwiająca spełnienie oczekiwań. 2) Nowy 3) 15,6" 4) Praca biurowa - obsługa pakietu Office, oprogramowania sprzedaży, drukowanie. 5) Biuro 6) Brak: 7) Brak 8) Z systemem 9) Brak Ostatnio zakładałem temat dotyczący laptopa gamingowego. Tym razem prośba o pomoc w wyborze laptopa dla pracowników (około 8 stanowisk). Istotne aby umożliwiał bardzo płynną pracę i nie miał problemu z temperaturą przy długim, codziennym użytkowaniu. W dalszym ciągu nie podjąłem decyzji czy nie wybrać zakupu komputerów stacjonarnych, dlatego proszę o pomoc w znalezieniu laptopa co pomoże mi w podjęciu decyzji. Dzięki za pomoc z góry. Cytuj Link to post Share on other sites
minas_trith 28 Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 poszukaj laptopów probook HP tylko patrz na modele przynajmniej I3 i 7200 prędkość dysku... ale jak mobilność nie jest kluczowa to polecałbym jednak stacjonarne komputery... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts