piotras8845 0 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 (edytowane) Witam, niedawno zakupiłem drukarkę od Epsona model to XP-322 i mam problem z tuszami. Wydrukowałem zaledwie z 20 stron. Przy próbie wydrukowania kolejnych stron drukarka nie drukuje, niby pracuje ale nie drukuje, nawet nie ma tego specyficznego dźwięku przy próbie pobrania kartek. Po tym wszystkim sprawdziłem poziomy tuszu i pokazuje, że czarnego tuszu już nie ma, a kolorowych jest o połowę mniej. O co chodzi !??? Drukarkę oddać na gwarancję? https://scr.hu/0j5aVZ Mogę ewentualnie wydrukować kolor ale to mija się z celem bo znowuż drukarka nie zechce wydrukować, a weźmie połowę tuszu Pozdrawiam i liczę na pomoc. Edytowane 26 Lutego 2017 przez piotras8845 Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Gdzie kupiłeś drukarkę w sklepie stacjonarnym czy na allegro. Tusze były już zamontowane czy w oryginalnych plastikowych opakowaniach. Bo wygląda to tak jakbyś kupił drukarkę z tuszami z drugiej ręki(regenerowanymi). Cytuj Link to post Share on other sites
piotras8845 0 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Drukarkę kupiłem w sklepie RTV EURO AGD. Tusze były w oryginalnych opakowaniach, sam je montowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A co drukowałeś. Zdjęcia czy zwykły tekst bo aż dziwne, żeby po 20 stronach czarny tusz się skończył. Cytuj Link to post Share on other sites
piotras8845 0 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 (edytowane) Drukowałem sprawozdania. Dużo teksu, pojedyncze obrazki (wykresy) i odprawę. W sumie tyle. Przy ostatniej próbie wydruku, drukarka pracowała jakby drukowała no ale nie drukowała, później drugi raz miało to miejsce i tusz się skończył... Edytowane 26 Lutego 2017 przez piotras8845 Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Reklamuj co tu więcej możesz zrobić po za zakupem nowego czarnego tuszu a ten przeciętnie powinien wystarczyć na jakieś 170 stron. Może po prostu pojemnik się uszkodził i teraz nie drukuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts