rafal12322 5840 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/518790/header.jpg?t=1487336183 theHunter: Call of the Wild na PC Windows to symulator polowania, będący kontynuacją wydanego w 2009 roku theHunter. W odróżnieniu od poprzedniej odsłony, ta część nie została oparta na modelu biznesowym free-to-play. Zamiast tego deweloperzy ze studia Expansive Worlds udostępnili ją jako klasyczną, płatną grę. Grałem kiedyś w wersję z 2009r. jak była za free ale nie zrobiła ona na mnie jakiegoś większego wrażenia do teraz. Obecnie gra zmieniła się nie do poznania. Pod względem wizualnym theHuner ma chyba najładniejszy las jaki widziałem w jakiejkolwiek grze Roślinność, zmienna pogoda, wolumetryczna mgła, gra świateł robią wrażenie. Premiera: 16.02.2017r. Świat 14.03.2017r. Polska Platformy: PC Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Hehe Witam imiennika grałem w wersję beta, i przymierzam się do tego - OSZAŁAMIA WYKONANIEM !!! Jest absolutnie przepiękna. Chciałbym fps na multi w takim lesie Cytuj Link to post Share on other sites
Dunio333 7 Napisano 4 Marca 2017 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Kurde wracam po latach do The Hunter, ale teraz nie wiem czy wrócić do podstawowej wersji czy może kupić Call of the Wild. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 W podstawowej wersji za wszystko chcą twardą walutę -nic samemu nie kupisz ( albo jakiś szajs ) lepiej chyba tą ogarnąć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts